13 Març 2010

Tu també pots!

Posted in Perifèrics per a discapacitats a 15:09 per monespecial

En aquesta última entrada abans de tancar l’exposició “El meu amic ordinador” us volem donar a conèixer un video molt interessant de com es pot adaptar un ratolí convencional per utilitzar-lo amb el peu.

Esperem que us agradi i que serveixi per fer reviure la vostra creativitat! Qui sap, potser algú de vosaltres serà el nou Einsten dels perifèrics per a discapacitats.

Anuncis

2 comentaris »

  1. elianadal said,

    L’adversitat aguditza l’enginy. Fa temps vaig quedar-me amb aquesta frase perquè penso que transmet una idea molt clara i certa. Després de veure el video m’ha vingut al cap i crec que és ideal per definir el que reflexa. Personalment, admiro la creativitat amb que les persones som capaces de resoltre un problema o eliminar una barrera que suposa una adversitat per una persona discapacitada. Realment són inventors, artistes i penso que la seva feina hauria de ser més reconeguda.

    Des d’aquestes quatre ratlles jo us animo a continuar amb el vostre projecte i a contribuir perquè les discapacitats siguin vistes amb total normalitat.

    èlia

  2. monespecial said,

    Si, els inventors i artistes a vegades són menyspreats però fan una gran tasca. Nosaltres esperem que a partir d’aquests invents, les discapacitats tinguin més cabuda en el món de la informació en el que vivim.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: